Cruciale week voor FC Den Bosch: overwinning nodig, of het seizoen is voorbij

10 maart 2016 om 19:19
nl
Het wordt een cruciale week voor FC Den Bosch. Wil de club nog kans maken op de play-offs, dan zijn overwinningen nodig. Gebeurt dan niet, dan is het seizoen voorbij.
Profielfoto van Spierts Twan
Geschreven door
Spierts Twan

"Er komen drie mooie wedstrijden aan. Te beginnen tegen Dordrecht. Dan maandag tegen Oss en vervolgens NAC", zegt verdediger Dalian Maatsen.
Opdracht is simpelFC Dordrecht is een directe concurrent voor FC Den Bosch. Het verschil op de ranglijst is maar één punt. De opdracht is dus simpel: "We moeten gewoon winnen", ziet Maatsen.
"Ik denk dat als je goed uit deze drie wedstrijden komt, dat er dan nog mogelijkheden zijn om de play-offs te halen. Maar voorlopig moeten we het week voor week bekijken."
Crisis voorbij?Het was de afgelopen maanden onrustig bij FC Den Bosch. De resultaten vielen tegen, in de beker blameerde Den Bosch zich tegen de amateurs van VVSB en trainer René van Eck moest het veld ruimen.
Maar volgens Jonas Heymans is het inmiddels weer rustig in Den Bosch. "We hebben het doorstaan en moeten nu alleen maar werken aan de toekomst."
Contact verlengdHet contract van zowel Maatsen als Heymans bij FC Den Bosch werd recent verlengd. In het geval van Maatsen was het de club die een optie in z'n contract lichtte.
Maar of de verdediger volgens seizoen nog in Den Bosch speelt, weet hij niet zeker. "De komende maanden moeten we het seizoen goed afsluiten en dan zien we wel wat er gebeurt."
Het moet in ieder geval beter in Den Bosch, dat is duidelijk. "We zouden graag weer goed voetbal op de mat brengen, zodat we wat meer supporters op de tribune krijgen", zegt Heymans.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.