Coach Pim Wijzenbeek moet vertrekken bij HC Tilburg

11 maart 2016 om 10:26
nl
Pim Wijzenbeek vertrekt na dit seizoen als coach van het mannenteam van HC Tilburg. De club wil 'een ander soort gezicht voor de groep' en daarom moet de trainer het veld ruimen.
Profielfoto van Spierts Twan
Geschreven door
Spierts Twan

Wijzenbeek is bezig aan z'n tweede seizoen in Tilburg.
Vorig jaar lukte het hem niet om de Tilburgse hockeyers in de Hoofdklasse te houden. Dit seizoen draait Tilburg mee in de top van de Overgangsklasse.
Teleurgestelde coach"Ik ben erg teleurgesteld in de beslissing van de club", reageert Wijzenbeek op de website van HC Tilburg. "Ik heb samen met mijn assistent Mark van Lambaart een stevige verjonging van de spelersgroep doorgevoerd en we zijn gaan bouwen aan een vruchtbare bodem om iets moois op te laten groeien."
"Het begeleidingsteam en de spelersgroep hebben dan ook het gevoel dat we op de goede weg zitten en dat de rek er nog lang niet uit is. Dan is het zuur als de club besluit dat je niet door mag gaan met dit proces en kiest voor een andere koers. Ik moet me daarbij neerleggen en zal er alles aan blijven doen om het maximale eruit te halen voor het team en HC Tilburg in de rest van het seizoen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.