Video

70 directeuren vissen oude fietsen uit het water tijdens Directeuren-maken-vuile-handen-dag

11 maart 2016 om 15:31 • Aangepast 21 november 2020 om 12:05
nl
Zeventig directeuren van verschillende Bredase bedrijven ruilen hun kantoren vrijdagmiddag in voor de singels in Breda. Ze gaan die schoonmaken tijdens de Directeuren-maken-vuile-handen-dag. Deze dag werd in het leven geroepen in het kader van de landelijke vrijwilligersactie NLdoet van het Oranje Fonds.
Profielfoto van Schalkens Daisy
Geschreven door
Schalkens Daisy

Ze gaan niet in hun eentje schoonmaken. Burgemeester Paul Depla en de Bredase wethouders helpen ook een handje mee. Het is de bedoeling dat oude fietsen uit de singels gevist worden. Mochten deze nog in goede staat zijn, krijgen ze een tweede leven.

Wachten op privacy instellingen...

Het initiatief voor deze actie komt vanuit de organisatie 'Betrokken ondernemers Samen voor Breda'. Zij hielden de Directeuren-maken-vuile-handen-dag vorig jaar voor het eerst.

Wachten op privacy instellingen...


NLdoetNLdoet is een landelijke vrijwilligersactie van het Oranje Fonds. Ieder jaar probeert het Oranje Fonds mensen te stimuleren om vrijwilligerswerk te doen. De actie bestaat al tien jaar en in al die jaren deden er 1,5 miljoen mensen mee. Dit jaar vindt NLdoet plaats op 11 en 12 maart.

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.