Video

Kickbokser Rico Verhoeven verdedigt zijn wereldtitel in Parijs: ‘Gewoon een dag op kantoor'

11 maart 2016 om 15:39 • Aangepast 21 november 2020 om 12:05
nl
Als wereldkampioen Rico Verhoeven na dit weekend nog steeds de wereldtitel in het zwaargewicht in handen wil hebben, dan zal hij zaterdagavond de Kroaat Mladen Brestovac moeten verslaan. Lichamelijk en mentaal is de kickbokser uit Halsteren er helemaal klaar voor. “Ik voel me goed, het is voor mij als een normale dag op het kantoor.”
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

Het gaat Verhoeven voor de wind. Laatst liet hij zich al ontvallen dat er interesse vanuit de UFC is voor hem. Aan zelfvertrouwen momenteel dus geen gebrek bij Verhoeven. Hij heeft zich goed voorbereid en verwacht weinig problemen.
ZIE OOK: Rico Verhoeven weer wereldkampioen kickboksen: 'Nu genieten van de feestdagen met mijn gezin'
Vrijdagmiddag is Verhoeven gewogen voor het gevecht en er is geen vuiltje aan de lucht. “Alles verloopt volgens schema. Er zijn geen klachten. Ik ben er helemaal klaar voor.”

Wachten op privacy instellingen...

Live bij SpikeDe wedstrijd van Verhoeven is zaterdagavond vanaf tien uur live te zien bij tv-zender Spike. Die zender zendt Glory 28, die wordt gehouden in Parijs, live uit. Collegakickbokser Nieky Holzken uit Helmond reist af naar Parijs om verslag te doen voor Spike.

Wachten op privacy instellingen...

Intensief gevolgd door fotograafDit titelgevecht van Verhoeven heeft nog een bijzonder randje. Verhoeven wordt in zijn voorbereiding gevolgd door fotograaf Frank Poppelaars uit Prinsenbeek. Hij volgt zijn streekgenoot op de voet en plaatst foto’s hiervan op Instagram en Facebook. Hieronder een aantal foto’s van Rico Verhoeven gemaakt door Frank Poppelaars.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.