Onno Hoes wordt voorzitter van VVD in Zuid-Nederland

11 maart 2016 om 20:29
nl
Oud-burgemeester Onno Hoes uit Den Bosch wordt de voorzitter van de nieuw opgerichte VVD Zuid-Nederland. In deze tak van de VVD zijn de afdelingen van Brabant, Limburg en Zeeland samengevoegd. Dat meldt 1Limburg.
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

De ex-man van Albert Verlinde is ook weer op zoek naar een nieuwe baan, nadat hij eind 2014 stopte als burgemeester van Maastricht. Een nieuw burgemeesterschap een optie is, laat hij in een interview weten met Dagblad de Limburger/Limburgs Dagblad.
Onno Hoes raakte in 2013 in opspraak toen er een foto van hem naar buiten kwam waarop hij zoenend te zien was met een andere man. Niet veel later besloten Albert en Onno uit elkaar te gaan na een relatie van 22 jaar. Dit stond volgens het duo los van de affaire.
PowNews liet date filmenEind 2014 legde Hoes zijn functie als burgemeester neer. Dit deed hij nadat PowNews met een verborgen camera opnames had laten maken van Hoes tijdens een afspraakje met een jonge man. Zij positie kwam daardoor te veel ter discussie te staan, waarop hij besloot op te stappen.
Uiteindelijk kwam het ook tot een rechtszaak tussen Hoes en PowNed. De rechtbank oordeelde dat PowNed nooit die beelden had mogen uitzenden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.