‘Onze geliefde Tim is er niet meer’, maandag afscheid van verongelukte Tim van der Plas (17)

14 maart 2016 om 13:00 • Aangepast 21 november 2020 om 12:04
nl
De verongelukte Tim van der Plas (17) uit Maliskamp is maandag herdacht in crematorium Maaslanden in Vlijmen. Dat meldt zijn familie. Na de ceremonie wordt de tiener begraven op de begraafplaats aan de Oude Baan in Rosmalen. 'Als een donderslag bij een heldere hemel is onze Tim uit ons midden verdwenen, maar zijn licht blijft voor altijd bij ons schijnen', schrijven zijn ouders.
Profielfoto van Sebastiaan Quekel, Christel van der Meer
Geschreven door
Sebastiaan Quekel, Christel van der Meer

Vanwege het overlijden van Tim zijn verschillende wedstrijden bij voetbalclub OJC Rosmalen afgelast. De 17-jarige was al sinds de F’jes lid van de club. Teams die dit weekend wél voetballen nemen een minuut stilte in acht. Ook hangt de vlag op het sportpark tot aan de uitvaart halfstok.
Tim werd vrijdag op het Sint-Janslyceum in Den Bosch herdacht. In de aula van de school kwam iedereen bij elkaar en hielden leerlingen toespraken. “Plotseling is onze geliefde leerling er niet meer”, schrijft de schooldirectie in de rouwadvertentie. “Tim was vrolijk, sportief, intelligent en sociaal. Een prachtig leven dat voor hem lag is opeens weg. Hij zal vreselijk gemist worden.”
ZIE OOK: OJC Rosmalen knokt door na overlijden van jeugdspeler Tim van der Plas (17)
Niet door misdrijf overledenDe 17-jarige Tim overleed afgelopen weekend nadat hij door meerdere auto’s op de A59 werd aangereden. Het is niet duidelijk wat hij 's morgens vroeg op de snelweg deed. De politie sluit uit dat hij door een misdrijf om het leven is gekomen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.