Line-up Breda Live bekend: onder anderen Fedde Le Grand, Kensington en Typhoon op de planken

12 maart 2016 om 19:38
nl
De organisatie van het muziekfestival Breda Live heeft zaterdag een groot aantal acts bekendgemaakt. Artiesten die dit jaar op de planken staan op het Chasséveld, zijn onder anderen Fedde Le Grand uit Tilburg, Kensington en Typhoon.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

Behalve de genoemde namen behoren ook Sunday Sun en BLØF tot de hoofdacts. Er komen meer namen bij, maar die worden traditiegetrouw pas op de dag van het festival bekendgemaakt.
De organisatie zegt tevreden te zijn met de artiesten die ze voor de achtste editie van Breda Live wist te strikken. "Het is ontzettend bijzonder om te zien hoe het festival de afgelopen jaren is gegroeid en hoe enthousiast men over Breda Live is."
Kaartverkoop begint volgende weekBreda Live is dit jaar op zaterdag 9 juli. De kaartverkoop van het feest start volgende week zaterdag om negen uur 's ochtends op de site van Breda Live. Kaarten zijn ook te krijgen bij VVV Breda en de Primera.
Vorig jaar bleek Breda Live een groot succes. Binnen drie dagen was het festival helemaal uitverkocht. Er kwamen liefst 15.000 mensen op het festival af.[YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=Th0C1Mc80dk]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.