Vier gewonden bij ernstig ongeluk in Tilburg: auto vliegt in brand na crash, veel hulpdiensten

13 maart 2016 om 07:54
nl
Bij een ernstig verkeersongeluk op de Meierijbaan in Tilburg zijn zaterdagnacht vier gewonden gevallen. Dat gebeurde rond halfvijf. De vier mannen zaten samen in een auto die frontaal op een met zand gevulde afrastering reed. Na de crash op het viaduct vloog het voertuig in brand.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

De auto knalde tegen een verkeersobstakel dat is aangelegd om te voorkomen dat weggebruikers de Meierijbaan oprijden. Buurtbewoners die het ongeluk zagen gebeuren gingen direct over tot actie. Ze renden naar de auto en sleepten de vier gewonden weg van het brandende voertuig.
TraumahelikopterDe Verkeersongevallenanalyse, een gespecialiseerd team van de politie, is op de Meijerbaan aanwezig en doet uitgebreid onderzoek om de oorzaak te achterhalen. Inmiddels zijn alle slachtoffers naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht.
Voor één van hen was ook een traumahelikopter opgeroepen, maar deze keerde boven het ongeluk weer huiswaarts. Er kwamen uiteindelijk drie ambulances met spoed ter plaatse. De politie sloot na het ongeluk de Meijerijbaan af voor onderzoek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.