Beschoten crimineel in Kaatsheuvel is voor moord veroordeelde Toon D.

13 maart 2016 om 23:29
nl
De crimineel die zaterdagavond onder vuur werd genomen in Kaatsheuvel, is Tilburger Toon D. junior. Hij schoot in 2008 in Tilburg Flavio Fadda dood. D. kreeg twaalf jaar cel voor die moord. Sinds vorig jaar was hij voortvluchtig, nadat hij niet terugkeerde van verlof.
Profielfoto van Spierts Twan
Geschreven door
Spierts Twan

Op 11 maart 2008 jaar schoot D. zes keer op de auto van zijn voormalige jeugdvriend Fadda. Die werd vijf keer getroffen, terwijl zijn vriendin door een kogel lichtgewond raakte. Die vriendin was dan weer de ex van D.
LEES OOK: Voortvluchtige crimineel (31) doelwit van aanslag in Kaatsheuvel: man meerdere keren beschoten
Vader op straat doodgeschotenToon D. junior is de zoon van de doodgeschoten drugscrimineel Toon D. Vader D. werd in 2012 op straat in Waalwijk neergeschoten, vlak nadat hij vrijgelaten was uit de gevangenis. Die moord werd nooit opgelost.
Zoon Toon diende twee jaar geleden een verzoek in om het onderzoeksdossier van de moord op zijn vader in te mogen zien. Er gingen geruchten dat vader Toon vlak voor zijn dood de namen van de daders zou hebben genoemd. Toon junior wilde daarom weten wat de laatste woorden van zijn vader waren.
Naar penitentiair ziekenhuisZaterdagavond werd D. meerdere keren beschoten op de Berndijksestraat in Kaatsheuvel. Hij werd geraakt in zijn voet. Hij hield zich schuil totdat de politie arriveerde en is vervolgens naar een penitentiair ziekenhuis gebracht. Justitie was sinds vorig jaar naar hem op zoek. Van de schutter ontbreekt nog ieder spoor.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.