Oranje Zwart verliest koppositie na nederlaag tegen Kampong, Den Bosch wint van SCHC

13 maart 2016 om 18:39
De hockeyers van Oranje Zwart hebben zondag de koppositie in de Hoofdklasse uit handen gegeven. De Eindhovense hockeyploeg verloor voor de tweede keer dit seizoen van Kampong. Het werd 2-1 voor de ploeg uit Utrecht.
Profielfoto van Milicevic Martin
Milicevic Martin

Kampong-speler Philip Meulenbroek maakte in de zeventigste minuut de winnende goal, zijn tweede van de wedstrijd.
Mink van der Weerden trok de stand in de 58e minuut nog wel gelijk door te scoren uit een strafcorner, nadat Meulenbroek tien minuten eerder de 1-0 voor Kampong had gemaakt. Door het verlies is HGC nu de nieuwe koploper.
Den Bosch wintDe hockeyers van Den Bosch hebben goede zaken gedaan in de strijd om de degratie te ontlopen. De Bosschenaren wonnen van directe concurrent SCHC met 2-0. Door de overwinning staat de ploeg nu zes punten los van SCHC, dat op de tiende plaats staat.
Sebastian Dockier was aan de Bossche zijde de grote man. Hij scoorde allebei de doelpunten.