Politie tegengewerkt door broers bij bieden hulp na ongeluk in Waalwijk

13 maart 2016 om 19:55
nl
De politie heeft zondagavond haar handen vol gehad aan de afhandeling van een ongeluk in Waalwijk. Terwijl de agenten een gewonde voetganger probeerden te helpen, werden ze tegengewerkt door de automobilist die de voetganger had aangereden.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

Het ongeluk gebeurde rond zes uur 's avonds op de Mozartlaan. Een voetganger werd naar verluidt door een auto geschept en klapte daardoor tegen de voorruit. Het slachtoffer raakte daarbij gewond.
Automobilist gaat tekeerDe politie rukte met vier wagens uit om hulp te bieden. Ter plekke werden de agenten tegengewerkt door de bestuurder van de auto. Hij ging flink tekeer tegen de politie, waarbij de man door de agenten werd geboeid. De verdachte had gedronken en was niet in het bezit van een rijbewijs.
Terwijl dat gebeurde, begon de broer van de man die ook in de auto zat zich ermee te bemoeien. De politie probeerde de man tot bedaren te brengen, maar dit hielp niet. Daarom werd ook deze man in de boeien geslagen.
Bijna ruit eruit geschoptDe politie had haar handen vol aan de twee ruziezoekers, die bijna niet in de hand waren te houden. Eén van hen schopte bovendien tijdens zijn arrestatie ook bijna een ruit van de politiewagen eruit. De mannen zijn allebei naar het bureau gebracht.
Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.