Voorzitter Anky van Grunsven tevreden over vuurdoop: 'Ik vond het spannend, maar het was geweldig'

13 maart 2016 om 22:10
nl
Anky van Grunsven is meer dan tevreden over het verloop van de 49ste editie van Indoor Brabant. De Erpse beleefde dit weekend haar vuurdoop als voorzitter van het Bossche paardenevenement. "Ik vond het spannend omdat ik het gevoel had dat ik er niet voor kon oefenen. Maar deze editie was fantastisch", blikt de drievoudige olympisch kampioen terug.
Profielfoto van Milicevic Martin
Geschreven door
Milicevic Martin

Waar ze het meest trots op is? "Ik kan niet echt één moment noemen. Alles liep, het publiek bleef zitten met alle prijsuitreikingen en de sfeer was goed", somt de Erpse op.
Voorzitter of amazone?Van Grunsven benadrukt dat Indoor Brabant al een geoliede machine was voordat zij de hamer van de voorzitter overnam. "Het is niet zo dat het nog mooier is geworden omdat ik opeens de voorzitter ben, maar dat komt juist omdat hier zo'n goed team achter zit en omdat iedereen goed met elkaar communiceert. Ik ben wel trots dat ik daar een deel van mag zijn."
Van Grunsven heeft Indoor Brabant nu van beide kanten beleefd: als amazone en als voorzitter. Op de vraag of ze nou op Indoor Brabant liever als amazone rondloopt of als voorzitter, klinkt het eenduidig: "Op dit moment als voorzitter. Maar Indoor Brabant is wel het enige evenement waarvan ik denk: ik zou ook weer de ring in willen. Dat heb ik anders nooit", geeft ze eerlijk toe.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.