'Jurgen Streppel één goed gesprek verwijderd van contract Heerenveen'

14 maart 2016 om 14:43
nl
Jurgen Streppel lijkt op weg naar sc Heerenveen. Diverse bronnen melden dat de coach van Willem II bijna rond is met SC Heerenveen.
Profielfoto van Bekker Peter de
Geschreven door
Bekker Peter de

De Friese eredivisionist heeft tegenover FOX Sports bevestigd dat er gesprekken zijn gevoerd met de huidige trainer van Willem II. Streppel heeft nog een contract tot de zomer van 2017. Als Heerenveen en Streppel inderdaad tot een akkoord komen, dan moet de Friese club wel een afkoopsom aan Willem II betalen.
Nu is Foppe de Haan nog coach van Heerenveen, maar die stopt aan het eind van dit voetbalseizoen. De Haan nam in de winter de taken over van de opgestapte Dwight Lodeweges.
LEES OOK: 'Willem II-coach Jurgen Streppel is toe aan volgende stap in zijn carrière'
KroonprinsJurgen Streppel wordt gezien als een van de kroonprinsen van het trainersgilde. Hij begon als coach bij Helmond Sport. Daar maakte hij indruk door met zijn ploeg ondanks weinig geld een vaste waarde in de subtop van de Jupiler League te worden. Bij Willem II slaagde hij erin te promoveren naar de eredivisie. Op het hoogste niveau draaide Willem II vervolgens een topseizoen, met een negende plaats als beloning.

      

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.