Man betast vrouw in kroeg Breda, gooit haar vriend tegen de grond en slaat hem in zijn gezicht

14 maart 2016 om 19:30
nl
Een normale stapavond in Breda liep op woensdag 20 januari rond halfvier flink uit de hand. Die avond werd een man uit café Walkabout gezet omdat hij een vrouw had betast. Buiten zocht hij de confrontatie met de vriend van het slachtoffer. Bureau Brabant zond maandagavond beelden uit van de mishandeling.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

Daar is duidelijk op te zien hoe de verdachte dreigend op de vriend van de vrouw afstapte. Een voorbijganger probeerde de boel nog te sussen, maar op dat moment smeet de verdachte de man tegen de grond. Daarop volgde een vuistslag in zijn gezicht.
HoofdwondHet slachtoffer werd met een flinke hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht. In de weken na de mishandeling bleef hij last van hoofd- en nekpijn houden. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor.
Het gaat om een blanke man van rond de 25 jaar. Hij is tussen de 1,90 en 1,95 meter lang en heeft donkerblond haar. De man droeg tijdens de mishandeling een roze en wit gestreept overhemd en een groene jas.  
Diefstal telefoonsIn Bureau Brabant was ook aandacht voor een winkeldiefstal in Breda. Een man nam daar twee telefoons mee uit een computerwinkel. Er zijn camerabeelden van de diefstal.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.