Meisjes van 30+ kunnen weer gillen: 90's boyband Five treedt op in Breda

15 maart 2016 om 13:33
nl
Het scoorde en dus schoten de boybands in de jaren '90 als paddenstoelen uit de grond. Zo ook de Engelse popgroep Five. De meiden die toen weg zwijmelden bij de groep kunnen binnenkort in Breda weer genieten van hun jeugdidolen. Five treedt zaterdag 26 maart op tijdens Drop the 90's bij Optisport in Breda.
Profielfoto van Pennings Mathijs
Geschreven door
Pennings Mathijs

De organisatie van het feest is alvast enthousiast: "Van happy hardcore tot eurodance, maar een boyband hebben we nog nooit gehad op Drop the 90's. Ze treden niet vaak op in Nederland maar dit jaar staan ze bij ons!" Helemaal Five is de groep niet meer, want van de originele bezetting zijn er nog maar drie leden over.
AustralianDe Britse band werd in 1997 opgericht door dezelfde mannen die de Spice Girls bij elkaar zochten. De boyband scoorde in Europa en Australië meerdere hits waaronder 'Slam dunk (da funk) en 'Got the feelin'. Hun grootste hit in Nederland was 'Keep on movin' uit 1999.
Voor wie helemaal niks om jaren '90 boybands geeft en net als vorig jaar vooral voor de eurodance naar Breda komt, blijft er nog genoeg over: Bijvoorbeeld T-Spoon en Twenty 4 Seven. En diegenen die hun Australian trainingspak weer willen afstoffen kunnen losgaan op Party Animals en Crirical Mass.
Five - Keep on moving[Youtube:body:https://youtu.be/FbWJVult-9M]
Party Animals - Have you ever been mellow?[Youtube:body:https://youtu.be/2er9d5hb_Fc]
T-Spoon - Sex on the beach[Youtube:body:https://youtu.be/lmGbifOOOlU]
Critical Mass - Burning love[Youtube:body:https://youtu.be/orFVCJkeOxo]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.