StukTV keihard onderweg naar één miljoen abonnees op YouTube

15 maart 2016 om 17:28
nl
StukTV van Udenaar Giel de Winter staat op het punt om de magische grens van één miljoen abonnees op YouTube te doorbreken. Dinsdagmiddag stond de teller van het aantal abonnees op ruim 995.000. De één miljoenste zal zich waarschijnlijk dinsdag al, of uiterlijk woensdag abonneren op het populaire You Tube-kanaal.
Profielfoto van Bartol Rob
Geschreven door
Bartol Rob

Als de mijlpaal van één miljoen abonnees is bereikt, is StukTV het tweede Nederlandse YouTube-kanaal dat die magische grens doorbreekt. Vlogger Enzo Knol ging de jongens van StukTV een tijdje geleden voor.
Teller loopt razendsnel op De afgelopen dagen gaat het razendsnel met YouTube-kijkers, die zich aanmelden als abonnee van het kanaal. Vlak voor het weekend waren er nog 40.000 abonnees nodig om de grens van één miljoen te bereiken. Dinsdagmiddag waren dat er nog 5000.
1 miljoen! Het is vrijwel zeker dat de nieuwe video van StukTV gaat over het bereiken van één miljoen abonnees. Vanaf zijn vakantieadres laat Giel de Winter weten dat inderdaad iets klaar staat. Het wachten is op dat magische getal.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.