Video

Willem II-trainer Streppel zegt nu nog ‘nee’ tegen Fries afscheidscadeau: 'Nog even mee wachten'

15 maart 2016 om 17:43
nl
Willem II-trainer Jurgen Streppel bevestigt dat hij in gesprek is met SC Heerenveen. Zijn naam wordt al een tijdje in verband gebracht met de Friezen. Zij zouden in Streppel de ideale opvolger zien voor interim-coach Foppe de Haan.
Profielfoto van Milicevic Martin
Geschreven door
Milicevic Martin

Streppel stond dinsdag zoals gebruikelijk voor de selectie van Willem II. Daar werd hij verrast door een verslaggever van Omroep Brabant die een afscheidspakket had samengesteld van typische Friese producten.
Fries afscheidscadeau Van Snelle Jelle-ontbijtkoeken tot een fles Friese jenever, aan alles was gedacht. Maar Streppel wilde het 'afscheidspakketje' nog niet aannemen. "Hier moet je een andere keer voor terugkomen", klonk het uit de mond van de Helmonder.
Verschillende media meldden deze week dat Streppel in gesprek zou zijn met de Friese club. Dat wilde hij dinsdag ook niet ontkennen. "Ik kan niet ontkennen dat er iets speelt, maar het is absoluut nog niet rond", zei hij eerlijk.
Jurgen Streppel wordt gezien als een van de kroonprinsen van het trainersgilde. Hij begon als coach bij Helmond Sport. Daar maakte hij indruk door met zijn ploeg ondanks weinig geld een vaste waarde in de subtop van de Jupiler League te worden.
Bij Willem II slaagde hij erin te promoveren naar de eredivisie. Op het hoogste niveau draaide Willem II vervolgens een topseizoen, met een negende plaats als beloning.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.