Na verlies tegen Atlético Madrid richt PSV’er Bruma zich nu op Ajax: ‘We zijn topfit voor zondag'

16 maart 2016 om 02:07
nl
Verdediger Jeffrey Bruma vond het erg zuur dat PSV dinsdagavond werd uitgeschakeld in de Champions League. “We hadden kunnen winnen vandaag. Het scheelde maar een haartje. Maar nu moeten we het vergeten en ons gaan richten op Ajax.”
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

Stiekem is Bruma wel trots op zijn team. “Maar de zuurheid overheerst. We hadden gewoon kunnen winnen. In de wedstrijd hadden we kansen.”
ZIE OOK: PSV uit de Champions League na bloedstollende penaltyreeks tegen Atlético Madrid
Dat Narsingh uiteindelijk zijn penalty miste, vindt de PSV-verdediger jammer voor hem. “Maar wel respect dat hij hem genomen heeft. Dat is karakter. Hij wil liever ook scoren natuurlijk, maar nu moeten we er voor hem zijn als team."
Topfit voor zondagNu richt Bruma zijn pijlen op zondag. Dan wacht de nummer 2 van de eredivisie: Ajax. “Dit moeten we nu vergeten en ons gaat richten op Ajax.”
De verlenging en penaltyreeks zijn geen aanslag op de fysieke conditie van PSV. “Maak je daar maar geen zorgen over. We zijn topfit voor zondag.”
Meer reacties lezen?  - PSV-uitblinker Zoet vreest slapeloze nacht na verloren penaltyreeks: 'De teleurstelling overheerst'- PSV-aanvoerder Luuk de Jong baalt van uitschakeling in Champions League: 'Zonde, wat zonde'- PSV-trainer Cocu houdt nare smaak over aan uitschakeling: 'Heel dichtbij, maar net niet genoeg'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.