Video

PSV met een kleine kater weer naar huis na uitschakeling Champions League: 'Nu focussen op Ajax'

16 maart 2016 om 15:27 • Aangepast 21 november 2020 om 11:57
nl
Teleurgestelde gezichten bij de spelers van PSV woensdagochtend. Na de uitschakeling tegen Atlético Madrid wachtte de terugreis naar Eindhoven. Vooral het gezicht van Luciano Narsingh, die dinsdagavond de beslissende penalty miste, stond op onweer.
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

Op de verjaardag van technisch manager Marcel Brands (54) begon PSV aan de weg terug. Op het vliegveld van Madrid was het Guardado die de tickets uitdeelde aan zijn medespelers.
'Vannacht nog een paar keer wakker geworden'Veel spelers zullen nog even hebben teruggedacht aan die wedstrijd van een dag eerder. De kwartfinale in de Champions League was dichterbij dan ooit. Zo had Jürgen Locadia de 0-1 op zijn schoen maar zijn schot belandde tegen de paal. "Daar ben ik vannacht nog enkele keren wakker om geworden. Het is niet anders", zei de PSV'er bij aankomst in Eindhoven.
ZIE OOK: PSV uit de Champions League na bloedstollende penaltyreeks tegen Atlético Madrid
Ook Luuk de Jong blikte in Eindhoven nog even terug op de wedstrijd van dinsdagavond maar hij is nu vooral gericht op de topper van zondag tegen Ajax. "Daar zijn we nu op gefocust."

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.