NAC doet Seuntjens, Van Diermen en Damen nieuwe aanbiedingen

17 maart 2016 om 15:10 • Aangepast 21 november 2020 om 11:55
nl
NAC Breda heeft aanvaller Mats Seuntjens een aanbieding gedaan om voor drie jaar bij te tekenen. De speler heeft het aanbod in beraad en zal binnenkort beslissen wat hij doet.
Profielfoto van Ronald Strater
Geschreven door
Ronald Strater

Kevin van Diermen kan in vaste dienst bij NAC komen. De verdediger wordt nu nog gehuurd van Excelsior, maar als het aan de Bredanaars ligt tekent hij voor twee seizoenen bij NAC.
'Komt wel goed'"Ik wist bij mijn verhuur al dat ik een aanbieding zou krijgen", zegt Van Diermen. "Het bevalt nu ook van beide kanten, er zit dus geen druk achter. Ik sta er dan ook heel relax in en het hoeft niet langt te duren. Dat komt wel goed, of het nu ere- of eerste divisie is. Natuurlijk promoveer ik graag, maar anders ligt er een grote uitdaging."

Wachten op privacy instellingen...

Grad DamenOok wil de club dat Grad Damen zijn verblijf bij de club verlengd. De speler uit eigen jeugdopleiding heeft een aanbieding gekregen om voor twee seizoenen te tekenen met de optie voor nog een jaar jaar.
"We beraden ons over het voorstel van NAC", zegt de zaakwaarnemer van Grad Damen. "De intentie is dat Grad in Breda blijft spelen. We komen er volgende week op terug, maar ik zie het positief in."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.