'Als we nog wat willen, moet het nu gebeuren', FC Eindhoven tegen VVV op jacht naar tweede plek

17 maart 2016 om 17:32
nl
FC Eindhoven is op jacht naar de tweede plaats in de Jupiler League. De ploeg, nu derde, kan vrijdagavond een stap in de goede richting zetten door concurrent VVV Venlo thuis te verslaan. "Als we nog wat willen, moet het nu gebeuren", zegt coach Mitchell van der Gaag.
Profielfoto van Strater Ronald
Geschreven door
Strater Ronald

Het gaat goed met FC Eindhoven, de ploeg staat op een prima derde plaats in de Jupiler League en heeft een periodetitel op zak. Maar trainer Mitchell van der Gaag wil ook zo hoog mogelijk eindigen. Omdat Sparta kampioen wordt, is dat de tweede plaats.
"Als we nog wat willen voor die tweede plaats, moet het nu gebeuren', zegt Mitchell van der Gaag, trainer van FC Eindhoven. "Het doel om tweede te worden, is erbij gekomen. We zijn nog niet zeker van de top vijf maar staan dichter bij de tweede plaats dan dat we naar beneden moeten kijken. We moeten het vrijdag laten zien."
SlippertjeDe strijd om die tweede plek vecht FC Eindhoven momenteel uit met NAC Breda en VVV Venlo. En juist die laatste ploeg is de tegenstander vrijdagavond in Eindhoven. Na het 2-1 verlies afgelopen maandag tegen Fortuna Sittard moet FC Eindhoven de draad weer oppakken.  
"Het was een slippertje tegen Fortuna en we moeten ons revancheren", zegt FC Eindhoven-speler Thomas Horsten."VVV heeft een heel fysieke ploeg, veel dreigen vanuit de zijkanten en natuurlijk topscorer Ralf Seuntjens. Ze staan ook niet voor niets tweede. Maar we gaan er volle bak voor en houden de drie punten in Eindhoven."



App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.