Dodelijk ongeluk in Veldhoven: automobilist wordt niet vervolgd, geen strafbaar handelen

17 maart 2016 om 17:02
nl
Een Veldhovenaar wordt niet vervolgd voor een dodelijk ongeluk in zijn woonplaats. Volgens het Openbaar Ministerie in Den Bosch kan hem geen strafbaar handelen worden verweten. Bij het ongeval kwam vorig jaar september een vrouw van 55 uit Eindhoven om het leven.
Profielfoto van Janssen Hans
Geschreven door
Janssen Hans

Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Burgemeester Van Hoofflaan met de Dorpstraat in Veldhoven. De vrouw was op de fiets toen ze door een auto werd geschept.
Bestuurder niet gewondHet slachtoffer kwam hierdoor op de voorruit van de wagen terecht. De bestuurder van de auto, een man van 31 uit Veldhoven, raakte niet gewond.
Na het ongeluk werd de weg voor al het verkeer met uitzondering van fietsers afgesloten. Ook lagen de werkzaamheden aan de weg bijna twee dagen stil. Op het eind van de week gebeurde dit ook om nabestaanden de ruimte te geven de locatie te bezoeken. Op de kruising werd aan de weg gewerkt en het was niet het eerste ongeluk op deze plek. De gemeente Veldhoven kwam later op de dag met een verklaring, waarin ze haar medeleven betuigde naar de nabestaanden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.