NS brengt in Breda gestrande Feyenoordfan thuis met spelersbus

17 maart 2016 om 19:00 • Aangepast 21 november 2020 om 11:54
nl
Met de spelersbus van Feyenoord naar huis worden gebracht. Dat overkwam Rotterdammer en Feyenoordfan Roy Kable woensdagavond laat. Hij was op bezoek geweest bij zijn tante in Breda en op het station aangekomen bleek dat de laatste trein naar Rotterdam niet reed.
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

De NS besloot een bus in te zetten. En dat was een bijzondere bus, het bleek namelijk om de spelersbus van Feyenoord te gaan.
‘Nee, dit kan niet’"Ik liep over het station en zag die bus. Ik dacht: nee, dit kan niet, dit kan niet. Dit is dé spelersbus", vertelde de uitzinnige Feyenoordfan donderdag tegen RTV Rijnmond. Na drie keer te hebben gecheckt of het echt geen geintje was, besloot Roy in te stappen.
Samen met drie Fransen zat Kable in de luxe bus. “Ik ben wel drie keer heen en weer gelopen en heb alles gefilmd. Ik voelde me een superster!"
ToevalBusverhuurbedrijf Ringelbergtours, de eigenaar van de spelersbus, heeft als beleid dat de eerste bus die vooraan staat wordt gebruikt als de NS belt om vervangend vervoer te regelen. Dat bleek afgelopen nacht toevallig de spelersbus van Feyenoord te zijn.
[Facebook:body:https://www.facebook.com/roy.kable/posts/563428807169306]  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.