V&D mogelijk vanaf woensdag nog paar weken open voor laatste uitverkoop voorraad

17 maart 2016 om 21:27
nl
De curatoren van het failliete V&D beslissen binnen een week of er een laatste tijdelijke openstelling van de winkels komt om restvoorraden te verkopen. Dat zei een woordvoerder donderdag na berichtgeving door de NOS.
Profielfoto van Zerrouk Youssef
Geschreven door
Zerrouk Youssef

De zegsman bevestigde dat een brief is gestuurd aan een deel van de leveranciers, waarin wordt gesproken om winkels mogelijk vanaf woensdag voor een laatste liquidatieverkoop gefaseerd enkele weken open te stellen voor klanten.
Nog niet zekerHij benadrukte wel dat dit nog niet zeker is. Zo moeten er afspraken met bijvoorbeeld leveranciers en verhuurders worden gemaakt en is er personeel nodig.
De verwachting is dat de opbrengst van de laatste uitverkoop niet heel hoog zal zijn. Dat zegt Advocaat Sjoerd Warringa, die de leveranciers vertegenwoordigt in een rechtszaak tegen het bedrijf, tegen de NOS.
LEES OOK: Staande ovatie voor Leon van der Zanden na cabaretvoorstelling voor V&D-werknemers: 'Leon, bedankt!'
Verder staat nog niet vast welke restvoorraden in de winkels blijven liggen. "Er zijn al partijen verkocht, dat kan ook de komende dagen gebeuren'', aldus de woordvoerder. Daarbij worden naast het plan van tijdelijke openstelling ook andere scenario's bekeken. Welke dat zijn, is niet bekendgemaakt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.