Alle V&D's vanaf volgende week weer open om voorraden te verkopen

18 maart 2016 om 23:32
nl
Alle 62 warenhuizen van V&D openen vanaf volgende week nog een laatste keer hun deuren. De filialen gaan voor drie tot vier weken open om resterende voorraden te verkopen. Ook de acht winkels in Brabant gaan gespreid woensdag, donderdag of vrijdag open.
Profielfoto van Spierts Twan
Geschreven door
Spierts Twan

De curatoren van de failliete winkelketen hebben overeenstemming bereikt met leveranciers en verhuurders van winkelpanden over de laatste liquidatieverkoop. Ook is er personeel gevonden om de winkels te bemannen.
Wat er precies in de winkels wordt verkocht, is niet bekendgemaakt. Er zijn al restvoorraden verkocht aan opkopers.
Acht vestigingenV&D had acht vestigingen in Brabant. De winkels in Eindhoven, Den Bosch, Oss, Uden, Tilburg, Roosendaal, Breda en Bergen op Zoom gaan allemaal weer even open.
Donderdag werd al bekend dat de voorraden waarschijnlijk de komende weken verkocht zouden gaan worden. Nu is dat dus zeker.
100 miljoenDe grootste warenhuisketen van Nederland ging vorige maand definitief ten onder, nadat een doorstart onhaalbaar was gebleken. Supermarktconcern Jumbo lijfde wel de La Place-restaurants van V&D in.
De opbrengsten van de tijdelijke heropening gaan naar de schuldeisers. Die hebben zo'n 100 miljoen euro aan vorderingen uitstaan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.