Avondwinkel Veldhoven weer beroofd, ditmaal door gewapende mannen

19 maart 2016 om 12:26
nl
Twee bewapende, mogelijk Poolse mannen hebben zaterdagnacht rond twee uur een avondwinkel aan de Burgemeester van Hoofflaan in Veldhoven overvallen. Ze bedreigden een medewerker en gingen er vandoor met een onbekend geldbedrag. Het is de derde keer in ruim twee jaar tijd dat de winkel is overvallen. In januari was het ook al raak.
Profielfoto van Vorstermans Ron
Geschreven door
Vorstermans Ron

De mannen hadden een mes en knuppel bij zich. Er vielen geen gewonden. De politie heeft na de overval uitgekeken naar de daders, maar trof niemand aan.
Het gaat om twee blanke mannen van ongeveer 1 meter 70 lang die mogelijk Pools met elkaar spraken. Ze droegen donkere kleding en hadden een capuchon op. Getuigen worden verzocht zich te melden.
Winkel populair bij overvallerOverigens is de avondwinkel de afgelopen jaren vaker overvallen: op 6 februari in 2014 en 23 januari 2016 werd de winkel eveneens beroofd.
Die laatste overval trok veel aandacht. Er werden zelfs bewakingsbeelden en een reconstructie van de beroving uitgezonden in Bureau Brabant.[youtube:body:https://youtu.be/9mqyiaF4rHg]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.