PSV-fan die geld verbrandde in Madrid is herkend en aan schandpaal genageld - Omroep Brabant

PSV-fan die geld verbrandde in Madrid is herkend en aan schandpaal genageld

19 maart 2016 om 17:02
nl
Een briefje van vijf euro in brand steken voor de ogen van iemand die dat geld hard nodig heeft. Die beelden gingen afgelopen week de hele wereld over. De PSV-supporter die dat op zijn geweten heeft, komt uit Veen. Dorpsbewoners die de man op televisie herkenden, hebben als wraak een krantenartikel met een foto van de praktijken in Madrid op zijn eigen voordeur geplakt.
Profielfoto van Bartol Rob
Geschreven door
Bartol Rob

De foto op de voordeur van het huis in Veen prijkt een man met een petje. In zijn hand houdt hij een biljet van vijf euro. Geld dat een vrouw dolgraag had willen hebben.
De man uit Veen is op dit moment waarschijnlijk de meest gezochte PSV-supporter van Nederland. De fan werd door dorpsbewoners op beelden herkend als de man die een briefje van vijf euro in brand stak voor de ogen van een bedelaar.
Buurtbewoners zijn bangBuurtbewoners willen niet reageren als de camera's aanstaan en microfoons voor hun mond worden gehouden. De verhalen komen pas als de bewoners anoniem hun verhaal kunnen vertellen. De rode draad in het verhaal is dat de PSV-supporter veel overlast veroorzaakt in de buurt en dat ze hem allemaal hebben herkend.
Wie het krantenartikel op zijn voordeur heeft geplakt, weet niemand. Waarschijnlijk is het zaterdagochtend vroeg opgehangen.
Op de vluchtDat de man in kwestie niet thuis is, is in de buurt een bekend gegeven."Hij is op de vlucht", zeggen diverse buurtbewoners. "Vrijdagavond is hij door een oom opgehaald. Met tassen in zijn hand ging hij er vandoor. Hij is echt op de vlucht geslagen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.