The morning after: PSV weer met beide benen op de grond na nederlaag tegen Ajax

21 maart 2016 om 10:13
nl
De kranten zijn maandag eensluidend: de competitie is weliswaar nog niet beslist, maar Ajax heeft met de 2-0-zege bij PSV wel een belangrijke stap gezet. 'Ajax draait het om', meldt het AD op de voorpagina.
Profielfoto van Post Paul
Geschreven door
Post Paul

"Van achtervolger naar titelfavoriet. Door de zege bij PSV heeft Ajax de zinderende titelstrijd misschien wel een beslissende draai gegeven'', klinkt het binnenin. "In de topper moest Ajax het hebben van verdedigen en eenheid: het resultaat was heilig.''
'Ajax slaat dubbelslag', kopt De Telegraaf. En 'Milik trekt lange neus', waarmee de krant doelt op de opmerking van de Poolse spits na afloop dat er nog wel eens over hem wordt gezegd dat hij in grote wedstrijden niet scoort.
'Topweek wordt zure week', constateert De Telegraaf over PSV, dat vijf dagen eerder via strafschoppen door Atletico Madrid was uitgeschakeld in de Champions League. "PSV schiet tekort als aanvallend meer subtiliteit wordt gevraagd', stelt de Volkskrant, die het over een 'schrijnend gebrek aan aanvallend vermogen tegen wat grotere tegenstanders' heeft.
Volgens Trouw bleek zondag 'dat PSV toch zo 'volwassen' en vergevorderd niet is als in Nederland gauw en graag wordt beweerd'.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.