Video

Echt de allerlaatste keer naar de V&D: waar in Brabant opent de V&D voor het laatst de deuren?

21 maart 2016 om 13:53
nl
Alle 62 warenhuizen van V&D openen vanaf woensdag nog een laatste keer hun deuren. De filialen gaan voor drie tot vier weken open om de laatste voorraden te verkopen. Hoe zit het met de openingstijden van de vestigingen in Brabant? Hieronder een overzicht.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Een uitzendbureau heeft inmiddels het personeel geselecteerd voor alle warenhuizen die nog een laatste keer hun deuren openen. “Het gaat om een behoorlijk aantal mensen'', aldus de curatoren, die niet kunnen zeggen hoeveel precies. Gekeken is naar winkelervaring. Als het kan worden oud-medewerkers ingeschakeld, in elk geval bedrijfsleiders en floormanagers.
LiquidatieverkoopDe curatoren van V&D bereikten vorige week overeenstemming met leveranciers en verhuurders van winkelpanden over de laatste liquidatieverkoop.
De winkels gaan gespreid woensdag, donderdag of vrijdag open. Wat er precies in de winkels wordt verkocht is niet bekendgemaakt. Er zijn al restvoorraden verkocht aan opkopers.
ZIE OOK: Staande ovatie voor Leon van der Zanden na cabaretvoorstelling voor V&D-werknemers: 'Leon, bedankt!'
FaillissementDe grootste warenhuisketen van Nederland ging vorige maand definitief ten onder, nadat een doorstart onhaalbaar was gebleken. Supermarktconcern Jumbo lijfde wel de La Place-restaurants van V&D in. De opbrengsten van de tijdelijke heropening gaan naar de schuldeisers. Die hebben zo'n 100 miljoen euro aan vorderingen uitstaan.
Openingsperiodes:V&D Oss: woensdag 23 maart tot en met donderdag 21 aprilV&D Uden: woensdag 23 maart tot en met donderdag 14 aprilV&D Roosendaal: donderdag 24 maart tot en met vrijdag 15 april V&D Breda: donderdag 24 maart tot en met vrijdag 15 aprilV&D Tilburg: donderdag 24 maart tot en met vrijdag 22 aprilV&D Eindhoven: donderdag 24 maart tot en met vrijdag 15 aprilV&D Bergen op Zoom: vrijdag 25 maart tot en met zaterdag 23 aprilV&D Den Bosch: vrijdag 25 maart tot en met zaterdag 23 april

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.