House-fenomeen Steve Aoki de grote naam op 7th Sunday: festival presenteert line-up

21 maart 2016 om 12:14
De Amerikaanse dj Steve Aoki is dit jaar de grote naam op het 7th Sunday Festival. Dat heeft de organisatie maandagochtend bekendgemaakt. Op festivalterrein De Roost in Erp zal ook landgenoot Deorro, bekend van hit ‘Five More Hours’, te zien zijn. Ook acts als Fedde Le Grand, Bingo Players, MOTi en Sunnery James& Ryan Marciano maken 15 mei hun opwachting in Erp.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

7th Sunday Festival heeft met deze achtste editie een primeur te pakken. Voor het eerst zal het platenlabel van Hardwell, Revealed Recordings, een podium op een Nederlands festival hosten. Het festival is van plan om ‘groots uit te pakken’ met deze primeur. Aanstormende acts als Dannic, Thomas Gold en Sick Individuals zullen het podium bestijgen.
'VIP-tickets'De VIP-tickets voor 7th Sunday zijn al enkele weken niet meer beschikbaar. Inmiddels zijn ruim driekwart van alle normale kaarten verkocht. De organisatie verwacht dat dit jaar alle verkooprecords verbroken worden. Tickets kosten vijftig euro per stuk.
Het festival was vorig jaar met 35.000 bezoekers volledig uitverkocht. [YouTube:body:https://youtu.be/DpedbJ2zX44][YouTube:body:https://youtu.be/gl2p4G3CUrI]

Wachten op privacy instellingen...