Ook hondje Tommy (6) omgekomen bij felle chaletbrand in Oosterhout: ‘Baasjes zijn alles kwijt’

22 maart 2016 om 07:16
nl
Bij de felle brand die vrijdagavond woedde op camping Alliance in Oosterhout, is ook het vermiste hondje Tommy om het leven gekomen. Dat heeft de vrijwillige stichting Waar is onze Angel? die zich inzet voor vermiste honden maandagavond laten weten. Het lichaampje van de 6-jarige bruine reu werd in het afgebrande chalet teruggevonden.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

In de nacht van vrijdag op zaterdag legde een grote, uitslaande brand een houten chalet in mum van tijd in de as. De brand kostte een Yorkshire terriër en twee puppies het leven. Van het vierde hondje Tommy ontbrak ieder spoor.
ZIE OOK: ‘Ik denk dat ik Tommy nooit meer zie', hond spoorloos na brand in chalet op camping
'Sterkte met dit grote verlies'Daags na de brand werd op Facebook een oproep geplaatst met het verzoek uit te kijken naar Tommy. In de omgeving werden flyers verspreid en foto’s van het hondje opgehangen. Het bericht werd honderden keren gedeeld.
Maar het bleek ijdele hoop: Tommy werd, net als de andere honden, levenloos in het chalet aangetroffen. “Wij willen hun baasjes heel veel sterkte wensen met dit grote verlies”, schrijft de stichting. “Echt alles zijn ze kwijt geraakt! Ook hun dierbare bezit.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.