‘Laat je horen, Amsterdam!’, tientallen klachten over ‘dronken’ René Froger in Brabanthallen

22 maart 2016 om 08:46
nl
René Froger is het meer dan zat dat er op sociale media wordt gesproken over zijn vermeend dronkenschap tijdens een optreden in de Brabanthallen in Den Bosch, afgelopen vrijdag. Op de Facebook-pagina van ‘Nacht van Holland’ schreven bezoekers dat Froger onder invloed op het podium zou staan. 'Hij was aardig bezopen. Ik hoorde er heel veel mensen over klagen', schrijft een van hen.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Bezopen of niet: de organisator van Nacht van Holland bevestigt dat er tientallen klachten over het optreden van Froger zijn binnengekomen. Binnenkort is er een gesprek met het management van de volkszanger om tot een oplossing te komen. [Tweet:body:https://twitter.com/Nieuwboer/status/711127260342968320]
'Het is zwartmakerij'Op Facebook en Twitter valt onder andere te lezen dat Froger zijn teksten vergat en tussendoor met een dubbele tong sprak. Op een gegeven moment zou hij ‘Laat je horen, Amsterdam!’ hebben geroepen. Volgens verschillende bezoekers liep de zaal na twee nummers leeg. 'Iedereen klaagde bij de kluisjes', schrijft iemand.
Aan RTL Boulevard heeft Froger laten weten dat het complete onzin is en dat hij moe wordt van het 'negatieve gedoe op Facebook'. “Het was een hartstikke leuke avond. Ik ben nog steeds op dieet, maar ik had veel energie. Ik denk dat het pure zwartmakerij is.”
'Alcoholprobleem'Voormalig Toppers-collega Gordon vertelde vorig jaar in een interview dat Froger een alcoholprobleem heeft. “Ik heb de meest afschuwelijke dingen meegemaakt, die man heeft zo'n enorm drankprobleem. Alles en iedereen wordt verrot gescholden. Het is angstaanjagend', vertelde Gordon in het programma ‘5 Jaar Later’ tegen presentator Jeroen Pauw.[YouTube:body:https://youtu.be/oNEocsMNAcU][Tweet:https://twitter.com/RienRvb/status/710981928867000322]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.