Rajender Peeters (41) ontsnapt aan aanslag Zaventem omdat hij geen parkeerplek kon vinden

22 maart 2016 om 18:12
nl
Hij kon niet meteen een parkeerplaats vinden en reed daarom een extra rondje op de parkeerplaats bij luchthaven Zaventem toen er een tweede explosie plaatsvond in de vertrekhal. Het had niet veel gescheeld of Rajender Peeters uit Son was dinsdagochtend in de vertrekhal geweest waar elf doden vielen.
Profielfoto van Huisman Marcel
Geschreven door
Huisman Marcel

"Ik was al laat, als ik meteen geparkeerd had, was ik sowieso in de vertrekhal geweest", vertelt de verbouwereerde Rajender Peeters vanuit zijn auto onderweg naar Parijs. Eigenlijk zou de commercieel manager uit Son dinsdagmorgen om tien over negen vanuit Brussel naar Milaan vliegen.
'Wilde het niet geloven'"Ik kwam het parkeerdek op en zag al rook, achteraf blijkt dat dus van de eerste ontploffing te zijn geweest. Net toen ik uit mijn auto stapte, was er de tweede explosie. Je wilt het niet geloven, maar ik wist eigenlijk toch al snel dat dit een aanslag was."
Verschrikkelijke chaosOok de chaos die daarna ontstond, voltrok zich voor de ogen van Peeters. "Ik ben op het dek blijven staan, je denkt nog even 'straks komt ook hier nog iemand met een kalasjnikov aan.' Daarna zie je al die mensen naar buiten strompelen, het was echt verschrikkelijk. Gelukkig kon ik na een uur zelf met mijn eigen auto vertrekken."
De commercieel manager rijdt nu door naar Parijs.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.