Hennepteam ruimt zeven kwekerijen en overal werd stroom gestolen

23 maart 2016 om 21:07
nl
Het hennepteam van de politie heeft dinsdag en woensdag in West-Brabant zeven hennepkwekerijen ontmanteld. In totaal zijn elf personen aangehouden en 1443 hennepplanten geruimd. Volgens de politie was in alle gevallen sprake van diefstal van stroom.
Profielfoto van Verschuren Corné
Geschreven door
Verschuren Corné

De kwekerijen zijn gevonden in huizen in Etten-leur, Breda, Baarle-Nassau, Alphen, Werkendam en Ulicoten. In Etten-Leur trof de politie aan het Koetsierhof een kwekerij met 300 planten aan. 148 hennepplanten stonden in de kruipruimte van een vakantiehuis aan de Kievit in Baarle-Nassau.
HennepknipperijVijf van de elf verdachten zijn aangehouden in een hennepknipperij aan de Chaamseweg in Alphen. Behalve 200 planten vond de politie ook 45 kilo hennep in de knipperij. In Werkendam en Ulicoten zijn 202 en 144 planten geruimd.
In Breda ontmantelde het team twee kwekerijen. Bij een kwekerij in de Doenradestraat stonden 119 planten. In een pand in de Nieuwstraat werden behalve 320 hennepplanten ook nog munitie en harddrugs gevonden. Bij deze kwekerij was volgens de politie al meerdere keren geoogst.


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.