Tenniscoach Mark de J. gearresteerd in zaak Koen Everink, Matwé Middelkoop reageert geschokt

24 maart 2016 om 14:01
nl
Tennisser Matwé Middelkoop uit Breda is totaal verrast door de arrestatie van tenniscoach Mark de J. De J. zou betrokken zijn bij de moord op miljonair Koen Everink. Middelkoop kent De J. goed uit het tenniswereldje. "Ik hoor net dat hij is opgepakt. Echt shocking", was zijn eerste reactie.
Profielfoto van Beenen Bram
Geschreven door
Beenen Bram

Everink werd begin maart door middel van messteken om het leven gebracht in zijn huis in Bilthoven. Naar verluidt na een avondje voetbal kijken met tennisvrienden. Of Mark de J. daarbij aanwezig was is niet duidelijk.  
Zachtaardig"Ik ken Mark goed als trainer van Robin Haase en ik heb zelf vier keer tegen hem gespeeld. Ik kan me niet voorstellen dat hij bij zoiets betrokken is. Het is een heel zachtaardige, vriendelijke en behulpzame man", laat Middelkoop weten.  
Volgens Middelkoop was er ook geen sprake van ruzie tussen Everink en De J. "Zover ik weet gingen Koen en Mark goed met elkaar om."
VertrouwenspersoonEverink was actief in het toptennis en ging regelmatig mee naar wedstrijden en verleende daar hand- en spandiensten voor de tennissers.  "Koen was een soort van mentor en vertrouwenspersoon voor veel jongens. Een succesvol ondernemer waar wij veel van konden leren."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.