Gewonde bij gewapende overval op bedrijf Klein-Zundert, medewerkers overmeesteren één dader

25 maart 2016 om 10:44 • Aangepast 21 november 2020 om 11:44
nl
Vier gewapende en gemaskerde mannen hebben vrijdagochtend een bedrijf in Klein-Zundert overvallen. Een medewerker van het bedrijf raakte daarbij gewond. Andere medewerkers en klanten konden één van de daders overmeesteren. Ze bonden de handen van de verdachte vast met tie-wraps. De politie heeft de verdachte, een 30-jarige man uit Waalwijk, aangehouden. Drie daders zijn nog voortvluchtig.
Profielfoto van te Veele Robert
Geschreven door
te Veele Robert

De overval gebeurde rond kwart over negen aan de Klein-Zundertseweg. Een van de vier daders zou het slachtoffer tegen de grond hebben geslagen. Het slachtoffer liep verwondingen op in zijn gezicht. Ambulancepersoneel heeft zich over de man ontfermd.
MarechausseeDe politie zette na de overval meteen de omgeving af. Daarbij werd de politie geholpen door de marechaussee. Drie daders konden in een auto ontkomen. Ze hebben niets buit gemaakt.
De mogelijke vluchtauto van de daders, een BMW met Duits kenteken, is brandend teruggevonden in de Berkenlaan in Zundert. De kentekenplaten waren gestolen. De politie onderzoekt de zaak.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.