Video

Meneer Roy vraagt in de klas zijn 'juf Desiree' ten huwelijk [FOTO'S]

25 maart 2016 om 16:00 • Aangepast 21 november 2020 om 11:43
nl
Juf Desiree Schonewille wist niet wat ze zag toen meester Roy Lammers als een echte casanova donderdagochtend haar klas in kwam lopen. "Ik was helemaal overdonderd." Meester Roy had met zijn eigen leerlingen alles tot in de puntjes voorbereid om juf Desiree dé vraag te stellen. En natuurlijk zei ze ja!
Profielfoto van Houterman Karlijn
Geschreven door
Houterman Karlijn

Romantischer kan het niet: met een gitaar in de hand zong Roy strak in het pak 'hun' nummer 'I won't give up', van Jason Mraz. Samen met zijn leerlingen van groep 5/6, want zij zaten al weken in het complot.

Wachten op privacy instellingen...

OnverwachtEn dat Roy dat wel aan zijn leerlingen kon toevertrouwen, was duidelijk. Juf Desiree had namelijk niets door van de romantische plannen. "Hij zei 's ochtends dat het goed was dat ik mooie kleren aan had getrokken. Ik snapte niet waarom hij dat zei, maar later werd alles duidelijk. Het was geweldig."
Met tranen in haar ogen zei de juf 'ja' tegen haar Roy. Ook de kinderen van basisschool De Kleine Kapitein in Bakel, die net zo verrast werden als de juf, hielden het niet allemaal droog. "De kinderen waren vandaag nog steeds hyper. Vanmorgen kwamen ze het lokaal in, terwijl ze 'Juf Juf, je staat in de krant!' riepen."
Geen verlovingsringHoewel ze nu officieel verloofd is, pronkt ze niet met een grote diamant aan haar vingers. Sterker nog: ze heeft helemaal geen ring. "We hadden het al eerder gehad over verlovingsringen en dat hoeft van mij allemaal niet. Wanneer we gaan trouwen kopen we gewoon mooie trouwringen, voor nu heeft Roy me verlovingsoorbellen gegeven."

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.