Vught krijgt meer aansluitingen op de N65 Den Bosch-Tilburg in definitief plan

25 maart 2016 om 13:07
nl
Als het aan de regio ligt krijgt Vught toch meer aansluitingen op de N65. Twee op- en afritten die eerst zouden vervallen worden in een definitief plan, dat vrijdag werd gepresenteerd, toch weer opgevoerd. Volgens een woordvoerder van de provincie omdat het opheffen van de afritten tot extra drukte in het dorp zou leiden.
Profielfoto van Arjo Kraak
Geschreven door

In december werd het eerste plan gepresenteerd. Daaruit bleek dat van de drie stoplichten op de N65 ter hoogte van Vught er nog één zou overblijven.
Definitieve voorkeur van wethouders Dat blijft zo, maar nu is afgesproken dat de ongelijkvloerse kruising van de Helvoirtseweg met de Kennedylaan toch een oprit richting Helvoirt krijgt en een afrit naar het dorp Vught vanuit Helvoirt.
Ook zou de afrit Rembrandtlaan en de oprit Olmenlaan in stand moeten blijven. In de plannen van december waren deze geschrapt. De oprit Rembrandtlaan komt wel te vervallen.
Het plan van vrijdag bevat de definitieve voorkeur van de wethouders van Den Bosch, Vught en Haaren en de Provincie. Het gaat naar Minister Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu. Zij neemt er nog voor de zomer een besluit over.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.