'Berry van Gool zal het niet nalaten om Jurgen Streppel het laatste zetje te geven'

25 maart 2016 om 18:14 • Aangepast 21 november 2020 om 11:43
nl
"Als algemeen directeur Berry van Gool trainer Jurgen Streppel het laatste zetje kan geven, zal hij dat vermoedelijk niet nalaten." Dit zegt Willem II-watcher Dennis van Bergen vrijdag in het voetbalpraatprogramma FC Onder Ons van Omroep Brabant TV.
Profielfoto van van Erp Joost
Geschreven door
van Erp Joost

Van Bergen is er niet zeker van dat Streppel het seizoen afmaakt als hoofdcoach van Willem II. "Ik heb het gevoel dat het een beetje moeilijk voor hem gaat worden. Als hij nog twee keer verliest, zou hij zomaar het haasje kunnen zijn."
De journalist van Voetbal International denkt dat Streppel dan dus op non-actief wordt gezet door de Tilburgse clubleiding. "Van Gool en Streppel kunnen niet echt door één deur. Daarnaast merk je dat de trainer een beetje de grip aan het kwijtraken is. Spelers beginnen in de pers dingen over elkaar te roepen. Streppel kon dat soort zaken altijd binnenskamers houden, maar dat lukt hem de laatste weken niet meer."

Wachten op privacy instellingen...

'Grote staat van dienst'Van Bergen zou het betreuren als Streppel het seizoen niet af mag maken. "Hij heeft een grote staat van dienst in Tilburg. Als hij Willem II dit seizoen opnieuw in de eredivisie houdt, heeft hij een wereldprestatie geleverd. Dan kan hij echt door de voordeur het stadion verlaten." Streppel gaat na dit seizoen aan de slag als hoofdtrainer bij sc Heerenveen. Met Willem II staat hij momenteel op de 'veilige' vijftiende plaats in de eredivisie.

Wachten op privacy instellingen...

Naast Van Bergen zit deze week Huub Stevens aan tafel bij FC Onder Ons. Het voetbalprogramma wordt gepresenteerd door Paul Post en is tot zaterdagavond ieder uur te zien op Omroep Brabant TV.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.