Youp van 't Hek verrast Guus Meeuwis bij laatste repetitie voor Parijs

25 maart 2016 om 21:02 • Aangepast 21 november 2020 om 11:43
nl
Youp van 't Hek doet misschien toch een klein beetje mee tijdens het concert van Guus Meeuwis in de legendarische zaal Olympia in Parijs. De cabaretier zou eigenlijk de hele show met de Tilburgse zanger samen doen, maar moest afzeggen vanwege een hartoperatie waarvan hij moet herstellen.
Profielfoto van Pennings Mathijs
Geschreven door
Pennings Mathijs

Donderdag verraste hij Guus op de laatste repetitie in Utrecht. "Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik kom zaterdag sowieso kijken. En als het meezit doe ik een klein dingetje. Samen met Guus", aldus Van 't Hek.
FranstaligMeeuwis plaatste een video van de laatste repetitie in Nederland op Facebook. Kijkers krijgen in de video een voorproefje van het repertoire. Zo oefende Guus 'Mijn vlakke land' van Jacques Brel, zijn zelfgeschreven nummer 'Toen ik je zag' en het Franse 'Pour un flirt' van Michel Delpech.
Hij lijkt zich met het laatste nummer dus ietwat aan te passen aan zijn omgeving. "We zijn wel georiënteerd op de plek waar we zijn, misschien nog wel meer dan we in Engeland hebben gedaan." Of dat de beste keuze is, valt nog te bezien. "Mijn Frans is niet zo goed. Niveau schoolfrans. Het wordt een moedige poging zullen we maar zeggen."

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.