Voor de allerrijksten: zo ziet het allergrootste superjacht van Heesen Yachts eruit

26 maart 2016 om 19:07
nl
Heesen Yachts in Oss legt momenteel de laatste hand aan zijn luxueuze superjacht Galactica Super Nova. Het schip meet een duizelingwekkende zeventig meter en moet de toekomstige eigenaar laten baden in luxe. Met deze beelden kan ook de minder bedeelde botenliefhebber meegenieten.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

De Galactica Super Nova is het allergrootste superjacht dat Heesen tot nu toe heeft gebouwd. Deze week werd het schip, met codenaam Kometa, te water gelaten. Momenteel ligt het jacht nog bij de werf in Oss om klaar gemaakt te worden voor de eerste zeeproeven, die binnenkort plaatsvinden. In mei wordt het jacht opgeleverd.
[YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=xXJ3wfn1ULY]
Veel erkenningHet nieuwste superjacht van Heesen doorklieft het water met dertig zeemijlen per uur, omgerekend met bijna 56 kilometer per uur. Om deze snelheid te bereiken maakt het schip gebruik van een derde motor, naast de reguliere twee motoren in de jachten.
LEES OOK: Allergrootste superjacht ooit in Oss te water gelaten bij Heesen Yachts
Heesen Yachts kreeg de afgelopen jaren internationaal veel erkenning voor het werk. Deze week werden drie jachten van de Osse scheepswerf genomineerd voor de internationale 2016 Asia Boating Awards. Ze werden genomineerd in de categorieën Best Yacht Design, Best Semi Custom Built Yacht en Best Custom Built Yacht.
[YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=gL8E14-lfeU]
[YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=O4VoUG0lFws][Tweet:https://twitter.com/Heesen_Yachts/status/712562801525538817][Tweet:https://twitter.com/Heesen_Yachts/status/712542139725561857]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.