TSVV Merlijn mikt dertig keer raak tegen ‘schiettent’ SC Kruisland

26 maart 2016 om 23:53
De Tilburgse voetbalvereniging Merlijn heeft zaterdag in de vierde klasse D van het zaterdagvoetbal flink huisgehouden. De Tilburgers wonnen de inhaalwedstrijd tegen sc Kruisland met liefst 30-0.
Profielfoto van Verschuren Corné
Verschuren Corné

Bij de rust was het nog ‘maar’ 10-0. In de tweede helft viel er ongeveer elke twee minuten een doelpunt.
AfstraffingEen stevige afstraffing voor het elftal uit Kruisland. Nou ja, elftal. De club was gehavend naar Tilburg gekomen voor de inhaalwedstrijd. Joep Mulders, voorzitter van Merlijn, liet op de website Sportnieuws weten dat de tegenstander maar met tien spelers naar Tilburg was gekomen en dat de keeper een vijftiger was die al 23 jaar niet meer had gekeept.
De Kruislanders kregen dit seizoen overigens al meer 180 doelpunten om de oren.
KaartavondIn de kantine van sc Kruisland vond zaterdagavond een kaartavond plaats. De kantinebeheerder heeft wel ‘iets’ gehoord, maar kan niet veel vertellen over de wedstrijd. “Op het nippertje verloren in de laatste minuut, heb ik gehoord”, geeft hij als antwoord. Zijn brede glimlach is door de telefoon merkbaar.