Leerling (32) kruipt drie dagen voor rijexamen zonder instructeur achter stuur en gaat de mist in

30 maart 2016 om 15:16
nl
Een 32-jarige man uit Veghel die binnenkort op moet voor zijn rijexamen heeft dinsdag een pijnlijke blunder gemaakt: de leerling kroop zonder rijinstructeur achter het stuur en knalde bij de verkeerslichten achterop een auto. Dat gebeurde halfzeven 's avonds op de Graafsebaan (N329) in Oss.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

De Veghelaar verklaarde nog even te willen oefenen omdat hij vrijdag zijn rijbewijs wilde halen. Hij had een auto van een vriend geleend en ging een rondje rijden op de openbare weg. Op de Graafsebaan ging de 'rijles' mis en miste de leerling zijn instructeur die in kon grijpen.
Bij de verkeerslichten reed de bestuurder achterop een auto, die daarop met een behoorlijke klap naar voren schoot tegen een andere auto. Bij de kettingbotsing vielen ‘gelukkig’ geen gewonden, zo meldt de politie.
'Schadeformulier oefenen'De bestuurder is na deze 'les' opgepakt en naar het politiebureau gebracht. Daar bleek dat de man ook nog een geldboete open had staan.
"De bestuurder mocht na het oefenen van de 'rijles' nu het invullen van het schadeformulier gaan 'oefenen'", grapt de politie op Facebook.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.