Johan Cruijff-spullen erg populair op Marktplaats, beeld van voetballer te koop voor 4000 euro

30 maart 2016 om 13:55
nl
Op Marktplaats is de vraag naar spullen die iets met Johan Cruijff te maken hebben na zijn overlijden flink gestegen. Ook het aanbod van hebbedingetjes met nummer 14 is enorm gestegen. Dat meldt de website voor de koop en verkoop van tweedehands spullen.
Profielfoto van Verschuren Corné
Geschreven door
Verschuren Corné

Ook uit Brabant worden Cruijff-spullen aangeboden. Zo biedt iemand uit Oirschot een bronzen beeld van Cruijff aan voor 4000 euro. Het beeld is gemaakt door de bekende Haarlemse beeldhouwer Kees Verkade. Over de prijs van het beeld valt te onderhandelen
Oei, oei, oeiVeel mensen bieden de single 'Oei, oei, oei' aan die Johan Cruijff samen met Peter Koelewijn opnam. Voor de liefhebbers: bij een inwoner van Wagenberg is de singel te koop voor 10 euro. Iemand uit Etten-leur biedt een - naar eigen zeggen - unieke foto aan van Cruijff met de Gouden Bal. Ook kan er bij een Oosterhouter geboden worden op drie originele bierglazen met een afbeelding van Cruijff.
Een origineel Barcelona-shirt van Johan Cruijff is met 25.000 euro het duurst aangeboden artikel. Het hoogste bod op het shirt tot nu toe is 6000 euro. Verder worden veel gesigneerde boeken, tijdschriften, foto’s en T-shirts aangeboden. Gemiddeld wordt er 9500 keer per dag op Marktplaats gezocht op de naam Cruijff.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.