Vandaag in Brabant staat Wim S. voor moord op Heidy Goedhart voor de rechter

31 maart 2016 om 09:52
nl
Verdacht van betrokkenheid bij de dood van zijn partner werd Wim S. toch tot aan het begin van de zaak vrijgelaten om voor zijn ernstig zieke zoon te zorgen. De familie van Heidy Goedhart barstte in huilen uit toen ze dat hoorde. Vandaag staat hij voor het eerst voor de rechter. Ook vertrekken vandaag de laatste vluchtelingen uit vakantiepark Droomgaard in Kaatsheuvel. En er is meer.
Profielfoto van Rippe Hessel
Geschreven door
Rippe Hessel

Wat gaat vandaag het nieuws bepalen?

  • Wim S. bekende de moord op zijn partner Heidy Goedhart na een veelbesproken undercoveroperatie. Of die bekentenis als bewijs toegestaan wordt, moet blijken tijdens de rechtszaak.
  • Er zaten een paar dagen geleden nog 163 vluchtelingen in vakantiepark Droomgaard in Kaatsheuvel. Die moeten morgen weg zijn en dus vertrekken, als het goed is, vandaag de laatste vluchtelingen.
  • Ook wordt er vandaag in Den Bosch verdergegaan met het puinruimen dat achterbleef toen het pand van Pearle Opticiens aan de Markt instortte.
  • Vandaag valt er 's ochtends wat lichte regen. Koud wordt het niet met 10 graden.


[youtube:body:https://youtu.be/9wh6x-quZS8]Waar wordt over gepraat?

  • Motorproblemen blijkt de oorzaak van het neerstorten van de straaljager in een akker in Valkenswaard in 2012. Die conclusie maakte de Onderzoeksraad voor Veiligheid gisteren openbaar.
  • De terrorkauw. Een valse vogel, die de kinderen van Ulvenhout terroriseert. Dat betekent 'capuchon op en laag blijven', vertelt een van de kinderen. Vervelend stuk fladderend natuur.
  • Hij verloor al zijn professionele bowlingspullen bij de brand in bowlingcentrum Dolfijn in Tilburg. Gelukkig kan de 19-jarige Youri Fens toch naar het WK omdat iemand zo aardig eens zijn dure spulletjes te vervangen.


[tweet:body:https://twitter.com/BirgitVerhoeven/status/715256774706769920]Welk nieuws van gisteravond en vannacht heb je misschien gemist?

  • Een geitenboer in Herpen wil graag gaan uitbreiden, maar daar zitten ze in de gemeente niet op te wachten, bang als ze zijn voor een nieuwe q-koortsuitbraak.
  • Een Fiat Panda ging vannacht in vlammen op aan de Luxemburglaan in Eindhoven. De brandweer had het moeilijk met het blussen van de auto.
  • Zestien bewoners van een zorgcomplex in Den Bosch moesten vannacht noodgedwongen ergens anders slapen na een brand in hun instelling aan de Asmunt.


[tweet:body:https://twitter.com/JosVerkuijlen/status/715264459221180416]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.