PSV’er Luciano Narsingh kreeg advies van Van Nistelrooy na gemiste penalty: ‘Je moet blijven werken' - Omroep Brabant

PSV’er Luciano Narsingh kreeg advies van Van Nistelrooy na gemiste penalty: ‘Je moet blijven werken'

31 maart 2016 om 18:18
nl
Het doelpunt dat Luciano Narsingh maakte tegen Engeland kwam voor hem als een bevrijding. De aanvaller miste de beslissende penalty tegen Atlético Madrid waardoor PSV uit de Champions League vloog. En dat doet wat met een voetballer. “Het is gebeurd, helaas. Ik had graag verder gewild.”
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

Narsingh kon het succesje goed gebruiken. “Het was even lekker. Ik werd weer opgeroepen na hard werken en dan is het mooi dat ik de laatste interland kon invallen en dat kon bekronen met een doelpunt.”
Van Nistelrooy gaf advies Waarschijnlijk zal Narsingh na dertig jaar nog wakker liggen over de gemiste penalty. Het verwerken van het gemis ging niet gemakkelijk. "Dat is moeilijk, maar ik heb veel steun gehad.”
Zo stuurde Ruud van Nistelrooy een berichtje naar Narsingh. “Daarin stond dat er zelfs grote voetballers penalty’s hebben gemist en dat het belangrijk is hoe je het oppakt en dat je hard moet blijven werken. Dat heb ik gedaan en ik ben blij dat dat deze week positief is uitgevallen.”
‘Cruciale wedstrijd tegen AZ’Zaterdagavond wacht ik Alkmaar de wedstrijd tegen AZ. “Dat is een cruciale wedstrijd. Het is toch een iets andere voorbereiding als je twee punten achterstaat. Wij moeten vooral naar onszelf kijken en alles winnen. En dan pas kunnen we naar Ajax kijken. Ik hoop dat we de nederlaag tegen Ajax hebben weggespoeld en dat we nu een goede reeks neer kunnen zetten.”
Zaterdag komt Narsingh Oranje-collega Vincent Janssen weer tegen. “Hij speelde vorig jaar nog bij Almere City en nu schiet hij tegen Engeland een penalty in de kruising. Het kan snel gaan in het voetbal. Hij is bezig aan een goede periode, maar hopelijk heeft hij zaterdag een dipje. Hij mag veel scoren, maar niet tegen ons.”
‘Nog zes finales en dan zien we wel’Na dit seizoen loopt het contract van Narsingh af. Normaal gesproken wordt rond deze tijd al gekeken naar de mogelijke opties. Wordt het verkassen of verlengen? “Ik zie nu nog zes finales voor me. Ik hoop dat we kampioen worden en dan gaan we kijken wat het beste is voor mij en de club. Ik ben nu eerlijk gezegd nog niet bezig met de toekomst.”
De PSV-aanvaller sluit niets uit. “Alles is mogelijk. Maar ik heb het naar mijn zin hier. Wie weet blijf ik wel.”      

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.