Video

'Ben er ontzettend ziek van', koffiekunstenaar Nick Vink mist finale op WK in China

1 april 2016 om 09:57
nl
Latte art-kunstenaar Nick Vink uit Oss stond er zo goed voor op het WK Latte Art in China, maar hij heeft helaas niet kunnen doordringen tot de finale. Na het onderdeel schenken was hij de beste van de wereld, maar hij zakte na het onderdeel artistiek terug naar plek tien. “Ontzettend balen.”
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

“Ik ben super trots op wat ik heb gedaan op het WK. Ik stond met schenken nummer één”, vertelt hij toch wel trots. [instagram:body:https://instagram.com/p/BDndBYDzQtY/]Maar daarna ging het volledig mis. “Dat was het onderdeel tekenen in kleuren. Dat ging vorig jaar heel goed, daarom had ik er minder aandacht aan besteed dit jaar. Ik ben er ontzettend ziek van.”
Ook jury verbaasd“De jury vroeg na afloop ook waarom het zo slecht ging met het onderdeel artistiek. Die snapte er ook niets van. Het is gebeurd, ik leer hier wel weer van”, analyseert hij.
Hij gaat nu weer keihard aan de slag om volgend jaar een beter resultaat neer te zetten. “Ik laat dit niet nog een keer gebeuren”, zegt de Ossenaar vastberaden.
Brabantse eer hooggehoudenToch kan hij wel met een goed gevoel terugkijken. “Ik ben trots dat ik het land heb mogen vertegenwoordigen. Er doen toch veertig landen mee. En dat ik de Brabantse eer hoog heb mogen houden.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.