Record: 538 Koningsdag in Breda binnen een uur uitverkocht

1 april 2016 om 11:09 • Aangepast 21 november 2020 om 11:36
nl
Alle kaarten voor het 538Koningsdag in Breda waren vrijdagmorgen binnen één uur uitverkocht. Al vroeg stonden mensen al in de rij zoals bij het verkooppunt aan het Dr. Struyckenplein in Breda. Ook online was het druk: na 45 minuten konden er alleen nog kaarten gekocht worden die beschikbaar kwamen uit mislukte betalingen.
Profielfoto van Verschuren Corné
Geschreven door
Verschuren Corné

Het feest wordt op 27 april voor de derde keer gehouden op Chasséveld in Breda. Bij voorgaande edities waren de kaarten na zo'n drie uur tijd uitverkocht. Dat dit nu al binnen een uur is gebeurd, lijkt op een record. Op Twitter stromen de berichten binnen van mensen die nét te laat waren. Zo zat Maud al sinds half acht voor de computer, maar is het haar niet gelukt om kaartjes te kopen.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

40.000 bezoekersAfgelopen jaren werd het Oranjefeest door ruim veertigduizend mensen bezocht. Dit jaar treden onder meer Tiësto & Hardwell samen op in een speciale back2back set in hun geboortestad Breda. Ook dj Armin van Buuren maakt dit jaar zijn opwachting op 538Koningsdag. Donderdag maakte de organisatie bekend dat ook Dua Lipa, Jess Glynne en Miss Montreal op 27 april zullen optreden op het Chasséveld.

Wachten op privacy instellingen...

Op Marktplaats worden inmiddels al tientallen kaarten aangeboden voor het Bredase feestje. Een kaartje kostte 19,50 euro, maar op de tweedehands verkoopsite staan ze inmiddels voor het dubbele te koop.

Wachten op privacy instellingen...

De mensen die wél een kaartje hebben bemachtigd, vieren vandaag in ieder geval al een feestje.


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.