Video

Circus Renz in Uden voor veiling van complete inboedel: 'Pipowagen is het pronkstuk'

1 april 2016 om 18:36
nl
Nog een keer heeft circus Herman Renz de tenten opgezet. Niet voor een voorstelling, maar omdat veilinghuis Troostwijk de complete inboedel gaat veilen. Op een weiland langs de A50 staan de circustenten. Op 6 en 7 mei zijn de kijkdagen in Uden.
Profielfoto van van Hoof Rene
Geschreven door
van Hoof Rene

De belangstelling voor de spullen is enorm, zegt Martin van Rossum uit Lith. Hij kocht alles van het circus op. "De circusmensen moesten van de Belastingdienst halsoverkop vertrekken en lieten alles achter. Zelfs het ondergoed hing nog aan de waslijn", aldus van Rossum.
Enorme belangstellingDe belangstelling voor de inboedel van het circus is groot. Uit België, Frankrijk, Duitsland, Denemarken komen vooral circusmensen op de spullen af.
De kijkdagen zijn pas op 6 en 7 mei. Toch staan de tenten nu al op een weiland langs de A50. Dat is omdat alles nog wordt schoongemaakt en uitgezocht.
PipowagenPronkstukken zijn volgens van Rossum de Pipowagen van Herman Renz en de kassa's en buffetwagens. Het bericht dat circus Renz een doorstart zou willen maken, heeft Van Rossum ook gehoord. Hij wenst de mensen veel succes, maar denkt niet dat het in de oude opzet en omvang nog mogelijk is.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.