Stormloop op tickets 538Koningsdag: feest binnen uur uitverkocht, buitensporige deals op Marktplaats

2 april 2016 om 01:33 • Aangepast 21 november 2020 om 11:34
nl
De teleurstelling is groot onder veel liefhebbers van het grootste Oranjefeest van Nederland. Het eendaagse festival 538Koningsdag was vrijdag binnen een uur uitverkocht. “Er komt misschien nog een aantal kaarten beschikbaar, dit hangt echter af van de bevestiging van de gedane betalingen door de banken”, meldt organisator en radiostation 538.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

538Koningsdag wordt voor de derde keer in Breda gehouden. Armin van Buuren werd vrijdagochtend naar voren geschoven als de derde grote naam op het festival. Eerder werd al bekend dat de dj's Hardwell en Tiësto samen gaan draaien.
Buitensporige bedragenNiet iedereen die een kaartje heeft bemachtigd, is daadwerkelijk van plan naar het feest te gaan. Op Marktplaats worden enkele tickets al voor buitensporige bedragen aangeboden.
Normaliter kost een ticket 21,50 euro. Maar op de koop- en verkoopsite worden ze al voor ruim 70 euro aangeboden. Op de Facebookpagina van 538 klagen veel mensen over de zwarthandel. De organisator laat weten er weinig aan te kunnen doen en roept op om de kaarten op Marktplaats niet te kopen.
Vorige editiesDe afgelopen jaren vierden ruim veertigduizend bezoekers het feest op het Chasséveld in de Nassaustad. Er waren toen optredens van onder meer Martin Garrix, VanVelzen, BLØF, Kensington, Fedde Le Grand, DI-RECT en Handsome Poets.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.